Новости, промени и работещи практики във Facebook & Instagram през 2022г.

⦿ ЗАЕТИ МЕСТА В ЗАЛА 450/450

За 6-а поредна година успешни маркетинг експерти и собственици на бизнес ще споделят своите рекламни стратегии за по-добри резултати в социалните мрежи!

Запази си място в зала (450 места) или гледай онлайн от вкъщи/офис в реално време. Всеки участник ще получи БОНУС » ВИДЕО ЗАПИС на събитието с достъп до 20.12.22г.

11 НОЕМВРИ
ИЕЦ, СОФИЯ
В ЗАЛА & ОНЛАЙН

ПОЛЗИТЕ ЗА ТЕБ:

  • Научи стратегиите на топ експерти с 13 лекции

  • Запознай се с новостите и тенденциите за 1 ден

  • Разшири своята мрежа от бизнес контакти

  • Зареди се с нови знания, идеи и ентусиазъм

  • Приложи наученото и увеличи резултатите си

  • Ела на живо в зала или гледай онлайн отвсякъде

  • Получи запис на лекциите и гледай до 20.12.22

  • Ела на живо и получи подаръци от партньори

ЛЕКТОРИ

Стилиян Запорожанов е онлайн предприемач и Facebook специалист с 9 години практически опит.

Неговото дигитално приключение започва през 2012г.  като първия маркетинг специалист в екипа на pCloud.com. През лятото на 2013г. с брат си създават Zapomedia.com (дигитална маркетинг агенция), с която са работили по общи проекти с Наталия Кобилкина, фитнес модела Лазар Ангелов, мотиватора Юли Тонкин и ecommerce брандове в различни сфери като Teodor (мода), Vikiwat (електроника), Ofertomed (здраве) и др.

През 2014г. екипът на Zapomedia стартира платформата Oba.bg (платформа за онлайн обучения за маркетинг & бизнес), с която за периода от 3 години над 2,000 души са преминали през платени Facebook обучения. Едни от компаниите, които са се доверили на неговия опит чрез обучения и консултации, са: Pfizer, Forbes Bulgaria, SoftUni, Банка ДСК, Grazia, EO Dent, Runners и др.

От края на 2016г. със своя екип активно разработват:
- 3 собствени онлайн магазина
- DigitalPRO - онлайн програма по дигитален маркетинг
- InvestPRO - oнлайн програма по лични финанси и инвестиции
- SalesPRO - онлайн програма по продажби и меки умения


Стилиян е организатор на първата Facebook конференция в България - F5, и създател на първия и най-продаван онлайн курс за Facebook Маркетинг в България.

Гала Цонева - Ръководител на отдел Социални медии в дигитална агенция Advertise с близо 7-годишен опит в областта.

Работила е както с малки и средни бизнеси, така и с големи компании като Sport Depot, Cannon, Национална лотария, Gala Collezione, Фантастико и др.

Обича да тества нови подходи за реклама и криейтив и да участва в целия процес на Facebook Marketing-a - от идеята за криейтив до анализа на резултатите.

Гала е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Maxim Osipov has 20+ years of professional experience in various executive positions in Media and Advertising industry in CEE.
 
He is PhD in sociology and currently Reseller Partner @ Meta.

Борислав Велев e експерт по дигитален и перформънс маркетинг с дългогодишен опит и текущ Senior Client Solutions Manager Educational Lead в Httpool България – официален представител на Facebook, Twitter, LinkedIn, Spotify, TikTok и други.

От 2005-та година насам Борислав се занимава с изграждането на цялостно уеб представяне, маркетинг фунии и съответно дигитален маркетинг за редица български и международни клиенти. Работил е като Project Manager за Angelbird Technologies (Austria) и като бизнес консултант за редица брандове и предприемачи, след което се фокусира основно върху изграждането на маркетинг кампании за свои директни клиенти.

От 2019-та работи в българското представителство на компанията Httpool и в момента е Senior Client Solutions Manager Educational Lead for Meta. Негова основна роля е да консултира някои от най-успешните български компании и рекламни агенции в областта на Фейсбук рекламата, както и ръководи обучителната програма на Meta за нашия пазар.

Велев е сертифициран Facebook специалист и един от първите сертифицирани Facebook Trainers за България.

Борислав е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Зорница Каридкова е основател на AdDigital - компания за дигитален маркетинг, която помага на предприемчивите бизнеси да приложат успешно техники за дигитален маркетинг, за да достигнат до повече клиенти, да постигнат по-добри резултати, и да направят бизнесите си по-устойчиви. 

 

Зорница има повече от 7 години опит в дигиталния маркетинг и разработването на рекламни стратегии. Тя има експертиза в Social Media Management, Creative Marketing Strategies и Video Marketing.

Някои от най-популярните брандове в България вече са се доверили на Зорница и нейния екип със своето дигитално присъствие. Също така Зорница води обучения и курсове, насочени към професионалисти в дигиталния маркетинг.

 

През 2017-та година Зорница основава AdDigital с амбицията да се превърне във водеща агенция за дигитален маркетинг. 5 години по-късно, с отдаденост към високото качество и индивидуални стратегии за всеки клиент, AdDigital има портфолио от много успешни проекти с различни брандове.

В момента AdDigital е една от най-бързо развиващите се компании за дигитален маркетинг в България с широка експертиза в работата с брандове от хранителния сектор, козметичния сектор, бизнеси в сферата на услугите, производствени предприятия и строителни компании.

Бисер Вълов е основател на BEYOND ID и BEYOND ACADEMY.

Консултант по дигитален маркетинг. Има защитена бакалавърска степен по „Връзки с обществеността“ и магистърска степен по „Публична комуникация“ в СУ.

От 9 години е основател и управляващ директор на бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio. Сред клиентите, работили дългосрочно с дигиталната му агенция, са Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, NIVEA, Eucerin, Happy Bar&Grill, Happy Delivery, EРА Недвижими имоти, WWF България, ShopSector.com, Ozone.bg и др.

Бисер е активен преподавател, участвал като лектор на десетки семинари и конференции за дигитален маркетинг. От 7 години е създател на Beyond Academy – обучителна програма, чиято мисия е да преподава дигитален маркетинг на разбираем и ясен за всички език.

Бисер е бил участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Ваня Дунчева поема управлението на дигиталната агенция Digitas, част от Publicis Groupe България, с амбициозната задача да развива услугата „дигитална бизнес трансформация“, която е част от цялостното портфолио на групата на световно и локално ниво.

Ваня Дунчева има над 15 години професионален опит в дигиталната индустрия с фокус върху продажбите, консултирането в областта на дигиталния маркетинг и в прилагането на иновативни услуги и решения на българския пазар.

Професионалният ѝ път преминава през отдел продажби в httpool, където ръководи екипа на Facebook България, както и през медийните групи на Netinfo и bTV Web.

Ваня е била участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Вик Динев е консултант по дигитален маркетинг. Има защитена магистърска степен по „Мениджмънт“ в University of Liverpool.

Професионалният му опит включва 7 години в областта на дигиталния маркетинг. От шест години работи като мениджър проекти в бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio.

Ръководил е дигитални проекти на клиенти като Happy Bar & Grill, Captain Cook, WWF, Eucerin, ShopSector.com, Rezzo.bg, ERA Real Estate, Baristo, Sprint Bicycles.

Виктор е основател и лектор на първото задълбочено обучение по инстаграм маркетинг в България. Провеждал е лекции на тема инстаграм и снапчат маркетинг в Soft Uni. Ръководил е вътрешнофирмени обучения по социални медии (Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, LinkedIn) за клиенти на BEYOND ID Studio.

Вик е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Вероника Василева започва кариерния си път в хода на DigitalPRO програмата и продължава да се развива като PPC специалист в GEROI, която е performance водеща сила на ANOMALY - агенция, чупеща представите за маркетинг с дръзки похвати на принципа “неочаквано, но общоприето”.


Завършва здравен мениджмънт, но намира своето призвание в изучаването и анализирането на потребителското поведение чрез кампании в он­лайн търговията и B2B услугите. Вярва, че предизвикателствата в пазарите, динамиката и силният екип зад гърба ѝ движат графиката във възходяща тенденция.
 
Като млад специалист успява да натрупа достатъчно умения и отговаря за ефективното управление на media buying за някои от най-големите брандове в страната като Dice.bg, Key Fashion Store, Husqvarna, GiAnni, Cupffee, Nestea.
Храбрен Банков е опитен дигитален маркетолог, практикуващ на 6 континента (Антарктида остава блян...засега) и тясно специализиран в модулирането на ефективно социално присъствие.
 
Колаборирал с брандове като Cambridge Clothing, UNICEF и FEMA в оптимизацията на техните кампании в социалните мрежи, храбрият маркетолог разполага с необходимите стратегически, тактически и практически умения, за да изстреля всеки бизнес в стратосферата.
 
Като доказателство за това служи неговото собствено присъствие в социалните мрежи надхвърлящо 200 000 последователи сумарно в платформите Instagram, YouTube & LinkedIn.
 
Хари е участник и гост лектор в обучения и събития, организирани от DigitalPRO.

Иван Пантелеев е Съдружник и Акаунт Директор  в Xplora BG – агенция за интегриран дигитален маркетинг.

 

Иван отговаря за правилното анализиране на бизнес процесите на една компания, създаването на конкретния обхват на проект, приоритизирането и структурирането на един проект в рамките на агенцията, така че да може да достигне по най-правилния начин към екипа и съответното коректно реализиране на проекта. Иван отговаря вече за екип от 7 проектови мениджъра в Xplora. Сред клиентите на агенцията са "Престиж 96", Helecloud, Wienerberger, "Ариана", Skoda, "Сладкарници "Неделя", "Medix", Schneider Electric Bulgaria, Schneider Electric Israel, Tombou, Aladdin Foods, Libresse и други.

 

Освен опита в Xplora, Иван има опит като Акаунт директор в агенцията ilyan com, където отговаряше за екип от 8 проектови мениджъри, където заедно помогнаха за дигиталното присъствие на много топ български и международни проекти. Отделно има и опит в развитието на по-големи уеб проекти за международни топ клиенти, сред които са Genting Singapore, ChaosGroup, Roobar, Associated Press и др.

 

Извън работата си в агенцията, Иван преподава дигитален маркетинг през последните 6 години в университети като Стопански факултет към Софийски университет, МВБУ, НБУ и Xplora Academy. Завършил е Стопанско управление в Стопански факултет на Софийски университет и преминава лятна MBA програма в UC Berkeley и Babson college през 2011 г.

 

Отделно Иван има много хобита, като най - много обича да пътува със семейството си, да играе футбол, обикаля Европа за спортен риболов и заснема всички риболовни (и не само) приключения. От над 6 години с група приятели развиват и youtube канала си CarpDays и споделят своите пътувания из Европа за спортен риболов и развиват това хоби в страната.

Дарин е създател на Уча.се (www.ucha.se) - платформа с видео уроци по всеки предмет от 1-ви до 12-ти клас. Видео уроците следват официалната програма в българските училища и представят уроците на разбираем и интересен език.

Дарин Маджаров е награден в класацията на Форбс "30 под 30" бъдещи лидери на България, както и в "40 до 40" млади лидери на България на Дарик.

Велизар Величков е сериен предприемач в сферата на дигиталните технологии. През последните 13 години, част от проектите, с които се занимава са: Grabo.bg, Trendo.bg, Opoznai.bg, 1ForFit, Gospodari.com и др.

1ForFit е компания, която продава хранителни режими онлайн в над 180 държави на повече от 30 езика, с годишен маркетингов бюджет от над 20 милиона долара. 

Светлана Тачева е Директор "Проучвания и Анализи" в Publicis.

Тя е изследовател със сериозен опит и е лидер на Reaserch екипа вече 14 години.

Пътят й на изследовател в рамките на Publicis преминава през анализи на пазара, на конкуренцията, на потребителите в различни категории и бизнеси за всички клиенти на Групата.

Интересите й са в посока ефективност и разбиране на двигателите зад даден бизнес KPI. Например кои са факторите, които определят и движат продажбите на даден бранд (дали е дистрибуцията, дали цената, дали комуникацията и кои канали конкретно, дали е времето навън, ако категорията е сезонна).

И по-важното - как можем да контролираме и управляваме тези фактори, така че да взимаме ефективни управленски решения и да максимизираме продажбите и бизнес резултатите на марката.

Явор е предприемач с повече от 14 години опит в продажбите и изграждането на бизнес процеси.
 
Като търговец в САЩ е награждаван  за влизане в топ 1% от над 3000 души от цяла Европа. Водил е стотици обучения по меки умения и процеси, както и събития с групи от 6 до над 1200 души както в България, така и в редица държави в Европа.
 
В момента ръководи успешна компания в сферата на услугите, оперираща в няколко града в страната. Изградил я е самостоятелно от 0 до шестцифрени обороти.
 
Явор обича процесите и вече е стартирал втория си бизнес, с който  помага на предприемачи с малък и среден бизнес. Фокусът е да си освободят време, да са по-щастливи и удовлетворени от бизнеса си и да умножат многократно оборотите и печалбите си, изграждайки ефективни процеси.

Владислав Недков по професия и образование е икономист. Дълги години работи в сферата на кредитирането в небанкови финансови институции.  

Преди повече от 3 години хуморът, който носи в себе си, излези на сцената. Като на шега точно на 1-ви април 2018 прави първия stand-up в живота си. От тогава има много участия на едни от най-популярните места за stand-up в България.  

През лятото на 2022 г. печели две втори места на наградените Golden Mic Awards - награда на гилдията и награда на публиката.  

Любимата му мисъл относно комедията е: „Като бях малък разказвах на всички как един ден ще стана прочут комедиант. Всички ми се смееха. Сега съм прочут комедиант и вече никой не се смее“ 

Ленко Йорданов ръководи дигиталната дейност на tbi в България, Румъния и Гърция и отговаря за глобалната стратегия за съдържание в социалните профили на банката.

Работи в тясно сътрудничество с всички продуктови мениджъри в tbi, за да получи най-добрите резултати от дигиталната комуникация и да подобри производителността.

Преди да започне дигиталното си пътешествие в банката, Ленко натрупва 10-годишен опит в дигиталния маркетинг в Xplora и iliyan.com, а във визитката му попада и академична дейност като преподавател по дигитален маркетинг в НБУ, МВБУ и УНСС. Има магистърска степен по “Маркетинг” от Международното висше бизнес училище. 

Антон Христов има над 10 години опит в сферата на телекомуникации, информационни технологии, мениджмънт, маркетинг, продажби и ръководене на проекти.

Над 8 години от кариерата му протичат в сферата на Телекомуникациите, преминавайки през различни отдели като магазинна мрежа, корпоративни продажби и международен отдел. Интегрира в работата си и споделя знания за Social Selling – продажби през социалните мрежи.

От 2021 Антон е Manager Hunting team за eMAG Marketplace България, отговорен за изграждане на партньорства с различни компании и привличането и интегрирането на нови търговци в платформата. Пазарите, които покрива екипът са България, Румъния, Унгария и Полша.

Антон има завършена бакалавърска степен по „Маркетинг“ от Икономически университет – Варна, както и магистърска степен от Шефийлд със специалност – „Бизнес мениджмънт, иновации и предприемачество“.

Антон обича да казва: Продажбите са изкуство, в което трябва преди всичко да разбереш нуждите на клиента и да предложиш адекватни и акуратни решения.

ПРОГРАМА

9:30 - 10:00

Откриване на конференцията

*На живо в залата на ИЕЦ и онлайн излъчване в затворена Facebook група за всички участници

10:00 - 10:30

"Marketing in Recession, and specific suggestions for what to do on our platforms" (english)

За първи път в историята на F5 конференция ще имаме участие на живо с лектор от Meta (ex. Facebook). Максим Осипов, Reseller Partner (CEE), ще ни сподели съвети и примери как успешно да използваме Facebook & Instagram по време на рецесия. Лекцията ще бъде на живо на английски език.

10:30 - 11:00

"Най-добри рекламни практики в Instagram & Facebook"

Благодарение на своя дългогодишен опит в дигиталния маркетинг, както и ежедневните консултации с клиенти и разговори с колеги от Meta, Борислав научава водещите принципи, които правят една реклама успешна. Той ще сподели с нас кои са най-добрите рекламни практики в Instagram & Facebook.

11:00 - 11:30

"Instagram Реклама: Когато органичният рийч не е достатъчен"

Последната година донесе солиден брой промени и в Instagram. Една от тях е спадането на органичният рийч. Как използването на Instagram реклама може да допринесе за повече ефективност в маркетинг усилията ни? Кои са работещите практики през 2022г. и трендовете за 2023г.? Отговорите ще ни даде консултантът по дигитален маркетинг Вик Динев.

11:30 - 11:45

"GombaShop Ahead Program - Възможности за търговци и бизнеси, обслужващи търговци"

Георги Костов, Founder & CEO @ Gombashop

11:45 - 12:00

Кафе Пауза

12:00 - 12:30

"Дизайн за Facebook Ads: Новости и топ практики"

Facebook направи множество промени в платформата. Привличането на вниманието стана още по-трудно. Като един от доказаните експерти в индустрията, Бисер Вълов ще ни сподели всички новости на рекламния дизайн и съвети за висока ефективност чрез креативни решения.

12:30 - 13:00

"Как да спечелим вниманието чрез създаване на оригинално продуктово съдържание"

Как да привлечем вниманието, когато никой не ни познава? Как да се отличим от конкуренцията в соц. мрежи? Иван Пантелеев ще ни сподели защо е важно да създаваме оригинално съдържание за по-ефективна комуникация на един бранд във Facebook & Instagram.

13:00 - 13:30

"От 0 до 100,000,000 изгледани видео урока | История и Стратегия на Уча.се"

Дарин Маджаров и проектът Уча.се са пример и повод за възхищение у всеки маркетинг експерт и родител в България. В своята лекция Дарин ще ни сподели историята на проекта, детайли и данни за тяхната Social Media стратегия и как са създали маркетинг инструменти в учебната платформа, която е източник на големи органични резултати в България и чужбина.

13:30 - 13:45

„Нови възможности с eMAG Marketplace“

Антон Христов, Manager Hunting team @ eMAG Marketplace Bulgaria

13:45 - 14:45

Обедна почивка

14:45 - 15:00

"Промяната идва отвътре"

Ленко Йорданов, Digital Marketing Manager @ tbi bank

15:00 - 15:30

"Силата на криейтива в Social Media"

Познавате ли експерт, който рекламира в 180 държави на повече от 30 езика, с годишен маркетингов бюджет от над 20 милиона долара? Благодарение на своя богат опит, Велизар Величков ще ни сподели какви са стъпките от идея за криейтив до нейната успешна реализация, която носи резултати.

15:30 - 16:00

"Да посееш и пожънеш с дигитален маркетинг: DICE.BG case study"

Чудиш се как да направиш рекламите си ефективни? Лекторът Вероника Василева ще ни сподели как успешно да създаваме рекламни кампании с ограничен бюджет и максимално опростена архитектура чрез няколко криейтива.

16:00 - 16:30

"Прилагане на статистически методи с цел вземане на правилните решения за вашите реклами"

След близо 9-годишен опит в областта и успешни кампании за големи брандове като Sport Depot, Cannon, Национална лотария, Gala Collezione, Фантастико и други, Гала Цонева ще ни сподели как и защо статистиката има приложение в онлайн рекламата и как да взимаме информирани решения и минимизираме риска при управлението на нашите реклами.

16:30 - 16:45

"Как да подготвим сайта си за BlackFriday или за предстоящо голямо натоварване"

Георги Димитров Managing Partner @ Jump.bg

16:45 - 17:00

Кафе Пауза

17:00 - 17:30

"От 0 до 10 000 последователи в Instagram"

Искаш да научиш как да развиеш своя личен или бизнес профил в Instagram? С над общо 200,000 последователи в Instagram, Linkedin & Youtube, Храбрен Банков ще сподели конкретен процес, който ще ти покаже как да достигнеш 10,000 последователи по най-краткия начин с 2 подхода за растеж, които повече хора дори не знаят, че съществуват.

17:30 - 18:00

"Instagram Reels: Формулата за ефективно видео съдържание"

Reels! Reels! Reels! Трендът за 2022г., чрез който може да разраснете Instagram профила си органично и по-бързо. Маркетинг експертът Зорница Каридкова ще ни запознае с елементите, които правят Reels видеата viral и ще ни сподели как стъпка по стъпка да създававаме ангажиращи Instagram Reels.

18:00 - 18:30

"Има ли какво да вземем от офлайн канал в дигиталната ера?"

Работи ли миксът Digital + TV? Колко нужен и успешен е той, когато сме изхабили всички дигитални алтернативи? Ваня Дунчева и Светлана Тачева ще ни разкажат за пътя към успеха на нов онлайн магазин за козметика, който бързо и ефективно иска да правилните клиенти, където и да са те.

18:30 - 19:00

"Как да анализираме и оптимизираме правилно нашите реклами с custom reports (за напреднали)"

Кои статистики да гледам? Какво ми казват те? Какви стъпки да предприема, ако рекламата ми не работи? В своята лекция, организаторът на конференцията - Стилиян Запорожанов, ще ни покаже своя процес за анализиране на данни, какви специални репорти използва и как да оптимизираме правилно нашите реклами на база данни, а не лично усещане.

19:00 - 19:15

“Как да автоматизираш анализа и управлението на твоите фирмени финанси”

Огнян Попов, Founder & CEO @ CashNerd.bg

19:15 - 19:30

Закриване

22:00 - 03:00

F5 Conference Party

гр. София, клуб Culture Beat (НДК)

ДАТА И МЯСТО

11 НОЕМВРИ
ИЕЦ, СОФИЯ
9:30 - 19:30
admin@digitalpro.bg
0896 235 344

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

В момента регистрацията за билети е затворена.

Официалното пускане на билетите е планирано за 3 октомври в 12:00ч на обяд.

Тогава ще се появи форма за регистрация, чрез която ще може да закубите своя билет за събитието.

Да. Цените на билетите ще се увеличават спрямо 4 периода с 4 различни ценови категории, както следва:

Период 1 (03.10 - 05.10) = 99лв* за билет на живо или онлайн

*специална early bird цена, валидна само 48 часа в периода 3 Октомври (Понеделник) от 12:00ч на обяд до 5 Октомври (Сряда) до 12:00ч на обяд.

Период 2 (05.10 от 12:01ч на обяд - 20.10 до 12:00ч. на обяд) = 129лв за билет на живо или онлайн

Период 3 (20.10 от 12:01ч на обяд - 1.11 до 12:00ч. на обяд) = 159лв за билет на живо или онлайн

Период 4 (01.11 от 12:01ч на обяд - 10.11 до 12:00ч. на обяд) = 189лв за билет на живо или онлайн

Да!

Събитието ще бъде предавано онлайн в реално време за всеки, който е извън София или предпочита комфорта на своя дом/офис.

Всеки участник със закупен билет ще получи достъп до затворената Facebook група, където ще се излъчи събитието и където ще остане наличен запис с възможност за гледане до 20.12.22г.

Залата, в която ще се проведе конференцията, е с ограничен капацитет до 450 места.

При запълване на капацитета, билетите за участие на живо в зала ще бъдат изтеглени от продажба. 

Да, ще има запис.

Като бонус към билета, всеки участник ще има достъп до видео запис на лекциите от конференцията до 20.12.2022г, с възможност за гледане директно от Facebook групата, в която ще се проведе събитието.

 

Ако сте се закулипи успешно билет за събитието (на живо или онлайн), то ще получите автоматичен мейл от нашата система, който потвърждава вашата регистрация.

Без значение какъв билет сте закупили (на живо или онлайн), в автоматичния мейл ще намерите линк за Facebook групата, в която ще се излъчи събитието онлайн в реално време и където записът от него ще остане наличен за последващо гледане до 20.12.22г.

Ако сте с билет за участие на живо в зала, то в деня на събитието ще е нужно само да споменете името си, за да може нашият екип да ви регистрира и даде вашия пропуск. В случай че желаете да гледате запис на събитието в последствие, е нужно да заявите достъп до затворената група.

Ако сте с билет за онлайн участие, то единствено трябва да заявите достъп до затворената Facebook група, където член от нашия екип ще одобри вашата заявка след проверка.

 

Не, не трябва.

◉ Ако имаш билет за участие на живо в зала, то в деня на събитието ще е нужно само да споменеш името си, за да може нашият екип да те регистрира и даде твоя пропуск. В случай че желаеш да гледаш запис на събитието в последствие, е нужно да заявиш достъп до затворената група.

◉ Ако имаш билет за онлайн участие, то единствено трябва да заявиш достъп до затворената Facebook група, където събитието ще се предава онлайн в реално време. След подаване на заявка, член от нашия екип ще направи проверка и одобри твоя достъп.

Ако не може да присъстваш на конференцията поради лични причини или други планове, ще може да получиш възстановяване на сумата на закупения билет в пълен размер преди началото на събитието.

Сумата за закупен билет не може да бъде възстановена след началото но събитието, но ще получиш достъп до записа, за да го гледаш в удобно за теб място и време до 20.12.22г.